söndag 23 oktober 2016

Ännu en opportunist...


Häromdagen kunde vi läsa detta i Expressen, skrivet av David Baas, som inte ens kan välja mellan "klimatförnekare" och "klimatskeptiker" när han ska sätta etikett på klimathotsskeptikerna inom Stockholmsinitiativet.

Han intervjuar Josef Fransson som är riksdagsman för Sverigedemokraterna och en av få som vågar ha åsikter om det politiska klimathotet. Att han som politiker inhämtat information och ytterligare kunskaper från dom som verkligen kan ämnet, lyckas David Baas vända så att "SD styrs dolt av klimatförnekare"

Att Sverigedemokraterna blivit ett av landets största partier kan knappast bero på att det har nazistiska rötter som Löfven säger, utan på att man faktiskt har rätt i vissa viktiga frågor. Det räcker att gå ett år tillbaka och jämföra hur invandringspolitiken hos övriga partier har gjort helt om. Frågan är väl när det vänder i klimatfrågan, där journalister som David Baas bevisligen saknar all kunskap. Min erfarenhet efter att ha följt debatten under ett drygt decennium är att bland dom som verkligen sätter sig in i klimatfrågan, hamnar 100 procent på den skeptiska sidan, oavsett partisympatier.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar