söndag 21 oktober 2012

Ingen uppvärmning = ingen nyhet..?


En dryg vecka efter Daily Mails rapport om att den globala uppvärmningen tagit en paus, har fortfarande inga svenska nyhetsmedia vågat ta upp nyheten! I England blev det lite mer diskussioner och Daily Mail anklagades för "cherry picking" av fakta. Det har dom nu bemött i ytterligare en artikel och resultatet är detsamma, ingenting tyder på att de ökande koldioxidutsläppen har orsakat någon mätbar uppvärmning eller klimatförändring.

Trenden under de senaste 16 åren är en uppvärmning på 0,03 grader celsius. Det betyder också att FN:s klimatpanels modeller och slutsatser är fel och om man ska uppnå de höga nivåer som man sagt till 2100, måste uppvärmningen sätta högsta fart nu. Men mycket tyder på en fortsatt stagnation.

Och den nyheten är det många som inte vill höra, klimathotet har blivit en storindustri som till varje pris måste hållas vid liv!

UPPDATERING; Idag, den 22:a okt, har Eskilstuna-kuriren en debattartikel som tar upp nyheten att uppvärmningen stått stilla i 16 år. Skribenten, Sture Åström, avslutar med att CO2-hypotesen kan vara seklets största bluff! - Ja, med tanke på hur media och politiker tolkat och utnyttjat hypotesen så är den definitivt det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar